Vuonna 2023 tapahtunutta

Joulukuun 5 päivä kilta vietti pikkujouluja teatterin merkeissä. Kävimme katsomassa Muuramen Murmuu teatterin  komedian ”Perheistä parhain”, jossa yhtenä näyttelijänä oli kiltaveli Marko Pöllänen, yksi killan aktiivijäsenistä. Kiltalaisia puolisoineen olikin mukana ilahduttavan runsaasti, parikymmentä henkeä.

Syyskuussa 14.9 kiltalaisia osallistui laukaassa perinteisiin Kanavanseudun ajoihin killan sotku- ja paloautolla sekä omilla harrasteautoillaan  14.9. 2023, Markku Jääskeläinen killan sotilaskotiautolla, Juha Lahtinen, Juha Vimpari, Mersu- paloautolla ja Seppo ja Annikka Korhonen omalla Mersullaan sekä Ari Korhonen Volvo PV:llä.


Tupaswillan Perinnepäivät ja Kuusan maatalousnäyttelyn 1963 perinnenäyttely 26.-28.8.2023. Kilta avusti monipuolisesti Tupaswillaa ja Laukaan Maatalousseuraa näyttelyn järjestelyissä. Mukana Markku Lyhty, Markku Jääskeläinen, Juha Lahtinen Ari Korhonen ja Tapio Riipinen. Suuren työn näyttelykoneiden etsinnässä, hankinnassa ja kuljetuksessa tekivät Tapio Riipinen, Markku Jääskeläinen ja Markku Lyhty. Vanhat Koneet lehden syksyn numerossa oli useita kuvia näyttelystä. "Kekkonenkin saapui paikalle virka-autollaan.

Peurungan perinnekorsun esittelyt

Kilta on edelleen toimintavuonna 2023 avustanut Laukaan sotaveteraanit ry:tä Peurungan perinnekorsun esittelyissä. Esittelijöinä ovat toimineet Seppo Korhonen, Juha Vimpari ja Tapio Riipinen. Esittelyjä on hoidettu veteraanien puheenjohtaja Hannu Koskisen laatiman vuorolistan mukaisesti.

John Smith- konserttitapahtuma 20.-22.7.2023, peltoparkin ja sen liikenteenohjauksen järjestäminen.


Kilta hoiteli taas totuttuun tapaan mallikkaasti John Smith 2023-festifaalin peltoparkin. Kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille kiltalaisille!


Hyvin sujuneista parkkijärjestelyistä saimme runsaasti myönteistä palautetta.

Peltoparkkijärjestelyn toteutus on ollut killan tärkein tulonlähde. Järjestelyyn tarvitaan n. 20 henkilöä. Tapahtumapäivinä oli kohteissa miehitys aamusta klo 10 yöhön n. klo 24. Tapahtumapäivien lisäksi työtä oli useina päivinä etukäteisjärjestelyissä. Henkilöstön ruokahuollosta tapahtumapäivinä on kaikkina viime vuosina vastasi Ulla Riipinen. ”Talkooväkeä” ei ole liikaa ja tulevaksi kesäksi 2024 voivat hommiin halukkaat ilmoittautua Tapiolle.


Keski-Suomen mobilistien Talviajo 2023 4.2.2023

Killan iskuporukka hoiti lähtöalueen järjestelyt Tiehuhdan pellolla Laukaassa.
Mitä hienoin talvisää kruunasi tapahtuman.