Ajankohtaista

Toimintaa rajoitetusti

Kuluvan vuoden aikana Autojoukkojen Keski- Suomen killan toiminta on koronan vuoksi jatkunut ilman kokoontumisia tai julkisia tapahtumia. Killan toimintaan edeltävinä vuosina kuuluneet, kesäaikainen konserttipaikoituksen hoitaminen ja Mobilistien talviajon järjestelyt talvella, siirtyivät seuraavalle vuodelle. Myös killan omia kokouksia ja jäsentapahtumia on lykätty.

Vuoden aikana killalla on kuitenkin ollut tapahtumia ja toimintaa, joita on voitu toteuttaa pienellä porukalla ja kulloinkin vallinneiden turvallisuusohjeiden mukaisesti. Tammikuussa olimme avustamassa Pelkosenniemi 1939 – unohdettu taistelu- elokuvan kuvauksissa.

Helmikuussa toteutettiin loppuvuodesta 2020 killalle hankittujen sotilaskotiauton ja kenttäkeittiön tieliikenteeseen rekisteröinti.

Vapunpäivänä ajoimme killan autoilla Seppo ja Annikka Korhosen mökille onnittelemaan heitä perheyrityksensä täyttäessä 70 vuotta.

Heinäkuussa järjestimme yhdessä tieliikennemuseon aktiiviporukan kanssa talkoopäivän kiltaveli Risto Höylän 80- vuotispäivän merkeissä. Uusimme Riston varastorakennuksen ajosillan ja autoimme Ristoa ainutlaatuisen kokoelmansa järjestämisessä.

Varsinaisena merkkipäivänä kävimme onnittelemassa Ristoa ja hänen perhettään sekä luovutimme hänelle vastailmestyneen kirjan ”Ulkomaiset sotilasajoneuvot 100 vuotta”.

Autojoukkokiltojen liiton kokouksiin on kuluvana vuonna myös osallistuttu. Vuosikokous huhtikuussa järjestettiin etäkokouksena ja hallituksen syyskokous Oulussa lokakuussa. Molemmissa kiltaa edusti puheenjohtaja.     

Nyt koronarajoitusten vähitellen poistuessa, toivottavasti, on jälleen aika aktivoida killan omaa toimintaa. Autojen viikoittaiset kunnostusillat entiseen tapaan aloitetaan näillä näkymin marraskuun alussa. Lykkäytyneet kokoukset tullaan pitämään loppuvuoden aikana erillisissä kutsuissa ilmoitettuina aikoina.

 

Tammikuussa 2021 killan perinneautomiesten iskuryhmä oli avustamassa Pelkosenniemi 1939 – unohdettu taistelu- elokuvan kuvauksissa.

Vapunpäivänä delegaatio ajoi killan autoilla Seppo ja Annikka Korhosen mökille onnittelemaan heitä perheyrityksensä täyttäessä 70 vuotta.

Heinäkuussa järjestimme yhdessä tieliikennemuseon aktiiviporukan kanssa talkoopäivän kiltaveli Risto Höylän 80- vuotispäivän merkeissä. Uusimme Riston varastorakennuksen ajosillan ja autoimme Ristoa ainutlaatuisen kokoelmansa järjestämisessä.

Killan perinneautojen talkoot

Opel Blitz perinneautojen kunnostustalkoot jatkuvat koronatilanteen taas salliessa Tapion verstaalla Suolahdentie 255, Laukaa as. Tilanteesta tiedotetaan, kun toiminta jatkuu. Tule mukaan talkooporukkaan tai käy katsomassa mitä killan perinneautoille kuuluu. Kysy lisää Tapio Riipinen
0400 642 868

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

22.01 | 23:36

Blitz 3t

...
22.01 | 23:35

Do you have some parts for Blitz 3

...
01.02 | 10:44

Kiitos. :) Työ jatkuu, nyt on toiminut puukaasullakin muutaman kunniakierroksen :)

...
31.01 | 14:22

Konjakillako se ekaksi käynnistettiin ??

...
Tykkäät tästä sivusta